Revalidatie

Na een operatie of een ongeval kan je klachten en beperkingen in je dagelijks leven en/of sport ervaren. Fysiotherapie kan helpen om weer tot een goede bewegingskwaliteit te komen en de belastbaarheid te verhogen. Zo ben je snel weer terug op je oude niveau, zowel in werk, sport als privé.

Wij werken volgens een unieke aanpak waarin we ons volledig focussen op wat jij wilt bereiken. Omdat het lichaam één geheel is waarin alles met elkaar verbonden is, kijken we eerst goed naar de oorzaak van je klachten of belemmeringen. Pas dan gaan we behandelen volgens een plan met de specialisaties die daarvoor nodig zijn. 

Voor de volgende revalidatie kun je terecht bij Sport Performance Hoeksche Waard

  • Sport gerelateerde revalidatie zoals bijvoorbeeld een voorste kruisband of meniscus revalidatie
  • Revalidatie na een operatie zoals een nieuwe knie- of heupprothese
  • Revalidatie na een ongeluk (inclusief letselschade verslag);
  • Revalidatie na Corona besmetting

 

Behandeling en faciliteiten

De behandeling is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Het grootste gedeelte van de behandeling bestaat uit functionele oefentherapie dit verhoogt de lokale en algehele belastbaarheid en herstelt de functies die je nodig hebt in je dagelijkse bezigheden, werk en tijdens het sporten. Tijdens het behandeltraject houden wij nauw contact met je specialist over de voortgang van de revalidatie.

Voor jouw revalidatie biedt Sport Performance Hoeksche Waard optimale faciliteiten om te revalideren. Doordat de praktijk is gevestigd in een medisch fitnesscentrum is er een breed scala aan apparaten, diverse oefenmaterialen en genoeg ruimte om optimaal aan jouw revalidatie te werken.

Kom in contact

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? U kunt ons bellen, mailen of whatsappen.

Naar de inhoud springen